Convergència suggereix al govern de la CUP que s’aprofiti la Font de l’Alou per a altres usos

El regidor Oriol Camps ha aprofitat el Ple d’aquest vespre per explicar l’exclusió de la Font de l’Alou del Pla director del servei de subministrament d’aigua. En aquest sentit, Camps ha assegurat que la font “aporta molt poc cabal i, a més, pot embrutar les aigües que venen de les altres captacions un cop arribin a l’estació potabilitzadora”.

Pel que fa a aquest tema, el regidor Antoni Biarnés (CDC) ha suggerit a l’equip de govern que s’utilitzi l’aigua de la Font de l’Alou per a “altres usos que no necessitin aquest punt de qualitat d’aigua”. A més, Biarnés ha proposat que, en lloc d’excloure la captació, es podria “buscar finançament per tal d’adequar l’equipament i poder-lo aprofitar”.

La modificació s’ha aprovat amb els vots a favor d’ERC, ICV i la CUP, i les abstencions de CDC i el PSC.

 

FOTO. Font de l’Alou / Santi Gavarres – Wikiloc