Restriccions especials de trànsit durant la Cavalcada de Reis de Berga

Aquest dijous, 5 de gener, els nens i nenes podran gaudir un any més amb la tradicional Cavalcada de Reis pels carrers de la ciutat de Berga. La passada de Ses Majestats els Reis d’Orient, però, comportarà el tall d’alguns carrers de la ciutat, tal i com informa l’Ajuntament de Berga.

Així doncs, entre les 4 de la tarda i les 8 del vespre, es veuran afectats el passeig Vila de Casserres amb Marià Obiols; la rotonda de la plaça Gernika; el carrer Pere II; el carrer Mestre Pedret; el carrer Salvador Espriu; l’avinguda del Canal Industrial amb el carrer Gran Via; la Rasa dels Molins; la rotonda Guillem de Berguedà; el carrer Guillem de Berguedà amb carrer Barcelona; el carrer Barcelona amb el carrer Josep Badia sobrevies; el passeig de la Pau (ascendent i descendent); el carrer Barcelona direcció al carrer Gran Via; el carrer Fra Frederic amb el carrer doctor Fleming; el carrer Rasa del Canyet amb el carrer doctor Fleming; el carrer Comte Oliba amb el carrer Gran Via; el carrer Comte Oliba amb el carrer Sardana i la ronda Queralt amb plaça de Catalunya.

mapa restriccions reis 2017

Igualment, l’Ajuntament recomana evitar l’accés amb vehicle per la carretera de Sant Fruitós (Berga Sud) i, en el cas que es vulgui accedir a la ciutat, es facin per la C-16 a través de les entrades de Berga centre i Berga nord. Per anar en direcció Avià s’aconsella utilitzar la variant de la C-26.

Cal tenir present que gairebé totes les vies esmentades també patiran restriccions d’estacionaments durant el dia de dijous, per la qual cosa es recomana prestar especial atenció a la senyalització provisional que ja s’ha començat a instal·lar.

X