Coronavirus

Societat

S’inicia el període de renovació del descompte del Túnel del Cadí

S’inicia el període de renovació del descompte del Túnel del Cadí

Des d’avui ja es pot renovar el descompte del 100% del peatge del Túnel del Cadí del qual se’n poden beneficiar els habitants del Berguedà i també, els de la Cerdanya i l’Alt Urgell. Aquest tràmit l’hauran de fer, en els propers mesos, una gran part dels 12.700 berguedans que gaudeixen d’aquesta bonificació, ja que ara fa tres anys des de l’últim canvi de condicions en l’aplicació del descompte.

Per tal de facilitar la renovació, el Consell Comarcal del Berguedà manté el mateix procés que en la darrera ocasió: qui ja tingui vigent el descompte actualment i no hagi tingut cap variació en la seva situació laboral o de domicili, haurà d’omplir un document (Formulari PDF) en que declara la veracitat de totes les dades facilitades ara fa tres anys i entregar-lo a la seu del Consell Comarcal, a Berga. En cas contrari, serà necessari aportar de nou tota la documentació. La renovació serà efectiva per tres anys més i es pot consultar la vigència del descompte a través del web de Túnels Barcelona Cadí. Aquesta renovació es pot demanar a partir d’un mes abans que caduqui el descompte.

Amb el canvi d’any, el preu del peatge del Túnel del Cadí ha pujat fins a 11,64 €, un 0,6% més que l’any passat. Els residents del Berguedà, però, poden continuar gaudint del descompte del 100% que porta vigent des del 2007 utilitzant la targeta o teletac prèviament registrat.

FOTO: Entrada del túnel del Cadí, al terme de Guardiola de Berguedà. Autor: Gabriel Massana / El Punt Avui

Estic amb tu

Descomptes Túnel del Cadí

Comentaris