Judit Corral i Xavi Rossinyol presenten aquest diumenge a Berga la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’

La campanya unitària Casa nostra, casa vostra per l’acollida de persones refugiades i migrants arriba aquest diumenge a Berga. En concret, es farà un acte de presentació de la campanya i s’explicarà la jornada de mobilitzacions prevista a Berga per als dies 4 i 5 de febrer.

L’acte compta amb el suport dels Castellers de Berga que, a partir de les 11 del matí, faran al Cinema Catalunya (c. Ciutat, 33) un taller de castells obert a tota la ciutadania, i pensat també per a les persones que procedeixen d’altres països i que no han participat mai en la construcció d’un castell.

Després, cap a les 12 del matí, es presentaran els objectius de Casa nostra, casa vostra, a càrrec de la coordinadora de la campanya al Berguedà, la pedagoga Judit Corral, que explicarà la seva experiència com a voluntària als camps de refugiats de Grècia. Xavi Rossinyol, coordinador de Comunicació de Casa nostra, casa vostra, enumerarà els objectius que s’ha marcat l’organització i donarà detalls de la Manifestació Volem Acollir, que es farà a Barcelona el dissabte, 18 de febrer. També hi intervindrà Anna Alsina, regidora de l’àrea Social de l’Ajuntament de Berga, adherit a la campanya.

Gran Recollida de Signatures 

La presentació de diumenge servirà per acabar d’organitzar la Gran Recollida de Signatures, que es farà en municipis de tot Catalunya el cap de setmana del 4 i el 5 de febrer, i que també arribarà a Berga.

A més, es projectarà en primícia un capítol de la sèrie documental Vides aturades, produït per Casa nostra, casa vostra i TV3, i que es començarà a emetre la setmana que ve.

Cartell Berga.jpg

X