Jaume Giménez: “Deixo de ser regidor perquè sóc autoexigent i no m’hi podria dedicar tot el que voldria”

El ple d’aquest febrer ha estat el darrer del regidor d’Esquerra Republicana Jaume Giménez. Tal com ja va anunciar el seu grup municipal a principi d’aquesta setmana, Giménez deixa la seva cadira a l’Ajuntament de Berga i la presidència de la Secció Local d’ERC a Berga per motius personals. Aquest dijous, però, el plenari havia d’aprovar la renúncia a l’acta de regidor i Giménez ho ha aprofitat per acomiadar-se davant la resta de regidors.

El regidor sortint ha fet un discurs emotiu que ha acabat amb llargs aplaudiments per part de les persones que omplien la sala de plens. Giménez ha agraït l’acollida que va rebre en el seu moment a la ciutat i la tasca feta tant als seus companys de partit, Ermínia Altarriba i Jordi Pujals, com a la resta de regidors. “M’he sentit com un berguedà més“, ha reconegut.

El fins ara regidor ha explicat que la decisió respon a la seva autoexigència “en tot allò que faig”. Segons ha dit, deixa la cadira de regidor perquè hi ha aspectes de la seva vida personal i professional que requereixen tots els seus esforços i no són compatibles amb la feina que creu que ha de fer com a regidor. “No podria dedicar-hi tot el temps que vull”, ha lamentat.

Finalment, Giménez ha demanat un desig als regidors: “A les portes de la construcció d’un nou país, no deixeu passar l’oportunitat d’aprofitar els grans actius que té la ciutat, que són la natura i la cultura“.

X