Jaume Giménez renuncia al seu càrrec de regidor d’ERC a l’Ajuntament de Berga

El regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’Ajuntament de Berga Jaume Giménez va presentar aquest dimecres al matí la seva renúncia al càrrec. Giménez ha pres la decisió per motius personals i, ara, el Ple de l’Ajuntament l’haurà d’aprovar en la propera sessió, prevista pel proper dijous. Giménez també deixa la Presidència de la Secció Local d’ERC Berga.

L’Executiva Local d’ERC Berga, reunida al dia següent en una reunió ordinària (ja prevista), va lamentar la decisió de Giménez, però la respecta totalment. Alhora, el grup municipal agraeix la feina feta durant aquests anys pel regidor i li desitja el millor en el seu futur i en els seus projectes, personals, professionals i polítics.

La regidora entrant serà Dolors Tous, que va concórrer a les Eleccions Municipals a la ciutat de Berga del passat 2015, en la posició número 4 de la llista d’Esquerra Berga. Tous, qui compta amb tota la confiança per part de l’Executiva Local, serà presentada als mitjans de comunicació en els pròxims dies. Tous prendrà possessió del càrrec en el ple del mes de març, seguint el mateix procediment que es va fer en l’arribada al consistori del regidor de la CUP Eloi Escútia en substitució de Sílvia Armengou.