El gironellenc Joan Torra, nou líder del PSC al Berguedà

Joan Torra és el nou cap de files del PSC al Berguedà. El militant gironellenc agafa així el relleu de Nicolàs Viso en el càrrec després de l’assemblea de l’Agrupació del Berguedà, que es va celebrar aquest dimarts, 14 de març.

Després de la lectura de l’informe de la gestió d’aquests darrers 5 anys per part de Viso, el nou Primer Secretari va presentar la seva candidatura, que va ser aprovada per unanimitat per tots els militants presents.

Les persones que acompanyaran a Torra durant aquest mandat són Carme Cirera, secretària d’Organització; Abel Garcia, secretari de Política Institucional i portaveu al Consell Comarcal; Carme Rosell, secretària de Política Municipal; Dolors González, secretària d’Igualtat i Formació; Rosalia Monroy, secretària d’Economia, Indústria i Turisme i portaveu a l’Ajuntament de Berga; i Joan Roma, secretari de Política Territorial.

Nous consellers de la Federació XI

Després de l’elecció dels secretaris de l’Agrupació del Berguedà, es van escollir els consellers i conselleres que representaran el Berguedà a la Federació XI, que engloba les comarques del Solsonès, el Bages i el Berguedà i presideix l’alcalde de Borredà, Joan Roma.

A partir d’ara, els nous consellers berguedans seran Carme Cirera, de Vilada; Carme Rosell, de la Pobla; Fina Serrano, de Puig-reig; Víctor Esgueva, de Montmajor; i Antonio Picado i Josep Soria, de Berga.

X