La caiguda d’un llamp a l’Ajuntament de Viver i Serrateix obliga els funcionaris a treballar al local social

Els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Viver i Serrateix treballen al local social del municipi de manera provisional a l’espera que es netegi el consistori després que la matinada de dissabte passat caigués un llamp just sobre la teulada de l’edifici i deixés “totalment negre” tot el mobiliari.

Segons han explicant fonts del consistori a l’AquíBerguedà.cat, aquest mateix divendres s’ha fet el peritatge i han començat els serveis de neteja, que s’espera que s’allarguin una setmana aproximadament. Mentrestant, els funcionaris que treballen al consistori seguiran fent les tasques “indispensables” des del local social del poble. Allà, diuen, “almenys hi ha internet”, tot i que la senyal és bastant pobra.

L’impacte del llamp a la teulada va fer malbé la caixa elèctrica, la qual cosa va generar un fum que es va colar per sota les portes i va deixar completament negres gairebé tots els elements que hi havia aleshores a l’Ajuntament. Per sort, però, i segons han confirmat les treballadores de l’Ajuntament, tot el material es podrà salvar després dels treballs de neteja i l’asseguradora cobrirà tots els desperfectes. Per tant, diuen, tot quedarà en un ensurt i una estada provisional i d’urgència al local social.

WhatsApp Image 2017-03-31 at 12.45.31

WhatsApp Image 2017-03-31 at 12.46.42

X