Patum

El Patronat acorda que els expulsats i els substituts dels Plens siguin a la plantilla de la Patum 2017

El Patronat acorda que els expulsats i els substituts dels Plens siguin a la plantilla de la Patum 2017

La plantilla dels Plens i les Maces serà excepcionalment de 25 persones per aquesta Patum. Hi haurà els tres expulsats i posteriorment readmesos, així com també les tres persones que la colla va nomenar com a substituts. Així ho ha decretat el Patronat en la reunió d’aquest mes de maig, que es va celebrar aquest divendres.

En la mateixa línia, hauran de ser aquests 25 membres els que participin en l’elaboració dels nous reglaments interns de la comparsa. Segons l’acta dels acords presos que s’ha publicat al portal web de la festa, la proposta de nou reglament es validarà en els propers dies.

D’altra banda, el Patronat va aprovar que les llistes de titulars de les comparses s’actualitzaran de manera anual just abans de la Patum en una junta. Aquestes seran les comparses oficials en el període entre Patums, si la colla no anuncia canvis al Patronat.

1.500 cartells de Patum impresos

La reunió d’aquest divendres també va servir per acordar que la tirada de cartells per la Patum d’enguany serà com la de l’any passat: 1.000 cartells per la Patum i 500, de la Patum infantil. Ara bé hi ha una reducció de programes a la venda per 3 euros: en comptes d’imprimir-ne 3.000, com l’any passat, se’n editaran 2.000.

Pel que fa als tríptics informatius que es repartiran per cada domicili de la ciutat, es mantenen els 11.000 que es van fer l’any passat. D’aquests, 9.000 es distribuiran per les cases mentre que els 2.000 restants es repartiran des de punts d’informació turística i els establiments de la ciutat.

Respecte a les làmines numerades, se’n segueixen fent 150 unitats tot i que s’estudiarà la possibilitat de millorar-ne les vendes a través de pacs o combinacions amb altres materials.

Patronat de la Patum Patum

Estic amb tu

Comentaris