Reforcen el transport públic entre Berga i Barcelona amb dos nous busos semidirectes

Nou reforç del transport públic entre Berga i Barcelona. El Consell Comarcal del Berguedà ha arribat a un acord amb Secretari d’Infraestructures i Mobilitat per afegir dues expedicions més que connectin la capital del Berguedà i la ciutat comtal, a partir del mes de juny. En concret, hi haurà dos nous busos semidirectes de dilluns a divendres, que també pararan a Navàs i Sallent: un, a les 13.00h, en sentit Barcelona; i l’altre, a les 17.15h, en sentit nord.

Fins ara, entre les 11.00h i les 14.30h no existia cap servei en direcció a Barcelona ni tampoc entre les 16.00h i les 18.30 en sentit Berga. Per això, el Consell va creure convenient demanar el reforç i ja fa mesos que manté converses amb el Secretari. Les noves expedicions pretenen que els estudiants que van a classe de tarda vegin el bus com un mitjà de transport que els permeti viure a la comarca.

Des del Consell Comarcal, es valora la predisposició del Govern en incorporar aquestes expedicions i estudiar la possibilitat d’explorar noves rutes i combinacions per millorar i incrementar el transport públic al Berguedà. Segons diuen en un comunicat, aconseguir aquestes rutes pot permetre millorar la mobilitat dels usuaris, facilitant un major ús d’aquest sistema de transport i evitant desplaçaments en vehicle privat.

X