Berga multiplica l’oferta d’activitats a la piscina municipal amb Alter Sport, el Tossalet i el CEEC

La piscina municipal de Berga ha obert portes aquest cap de setmana passat i prepara un estiu farcit d’activitats dins el programa “Salut a l’estiu”. Es tracta del segon any d’aquesta iniciativa gestionada per l’Ajuntament, que va néixer l’estiu passat a proposta de l’Alter Sport, però que aquest any s’ha obert a les col·laboracions del CEEC i el Tossalet.

A més, l’arribada de nous col·laboradors permet l’ampliació del programa d’activitats, que aquest any passaran a ser de dilluns a divendres, matí i tarda. Segons la regidora Mònica Garcia, el programa pretén “fomentar els hàbits saludables dins l’aigua” per tal que l’activitat esportiva “no quedi en stand by durant l’estiu”. Per la seva banda, els gimnasos i centres esportius de la ciutat esperen que l’activitats es consolidin després d’un primer any d’adaptació i confien que hi hagi entre 20 i 40 persones en la majoria de propostes.

Les activitats

El programa d’activitats es farà públic en els propers dies. Els col·laboradors, però, ja han anunciat algunes de les activitats que pretenen oferir a la ciutadania.

Des del Tossalet, Bea Rodríguez ha explicat que s’organitzaran classes de ioga, pilates, aquagym, zumba i una exhibició de natació sincronitzada, un esport a l’alça a la comarca. Alter Sport prepara classes de pilates, zumba, kickboxing i càrdioboxing, segons ha anunciat Albert Navarrete. I finalment, des del CEEC, Mario Erra ha avançat que el seu centre oferirà aquazumba, aeroboxing, zumba, defensa personal i iniciació a la defensa personal. Totes les propostes es podran consultar de manera definitiva en els propers dies a la secció del Sortim de l’Aquí Berguedà.

Totes les activitats seran gratuïtes. Els interessats en participar-hi no hauran de pagar l’entrada a les instal·lacions durant l’activitat. Ara bé, segons ha explicat la regidora Garcia, si un cop acabada la classe volen quedar-se a gaudir de la piscina, hauran de passar per taquilla i comprar el seu tiquet.

Canvi de regidor d’Esports

La roda de premsa de presentació del programa “Salut a l’estiu” també ha servit per anunciar un canvi en la regidoria d’Esports. Fins ara, la persona que encapçalava aquesta àrea era la regidora Mònica Garcia, que també s’encarrega de Cultura, Patum, Festes i TIC. A partir d’ara, però, qui assumirà la regidoria d’Esports és Ivan Sànchez, que entra a l’equip de govern per substituir Anna Alsina després que aquesta última deixés el càrrec fa unes setmanes.

ivan-monica