Societat

Prats de Lluçanès exhibeix dissabte el potencial del seu comerç i obre les botigues de nit

Prats de Lluçanès exhibeix dissabte el potencial del seu comerç i obre les botigues de nit
El passeig de Prats de Lluçanès. ANNA AGUILAR - EL PUNT AVUI

El comerç i l’espectacle seran els protagonistes de la nit del proper dissabte, 1 de juliol, a Prats de Lluçanès. Arriba la cinquena edició de l’Obrim de Nit, la festa del comerç als carrers del municipi, que s’ompliran de propostes culturals i comercials que obriran portes fins els volts de la mitjanit. En total, 36 establiments del poble oferiran tota mena de descomptes, promocions, tastets de productes i activitats diverses.

De 5 a 7 de la tarda, els visitants podran gaudir d’un espectacle de bombolles itinerant adreçat a grans i petits. A les 8 del vespre, davant de Cal Vallès, hi haurà una actuació musical en directe amb Gislèn i Mar, artistes locals.  De 2/4 de 8 fins a les 11 de la nit, a la plaça Nova, un burro mecànic farà marejar els més atrevits. A més, amb les compres a establiments no alimentaris del poble, es podran aconseguir els tiquets per provar sort en aquesta instal·lació.

A 2/4 de 12 de la nit, a la plaça de l’Església, Fabio Canu oferirà un concert en directe que servirà per tancar la festa. Canu, cantautor i guitarrista procedent de Sardenya, porta centenars de concerts a les espatlles, amb un estil de música ideal per acompanyar una nit d’estiu.

L’Obrim de Nit és una festa més que consolidada que va néixer ara fa cinc anys amb la creació de la Taula de Dinamització Econòmica. Des d’aleshores, s’ha tirat endavant gràcies a la implicació de la Unió de Botiguers i Comerciants del poble i el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

mapa-obrim-de-nit

Obrim de Nit Prats de Lluçanès

Estic amb tu

Comentaris