Patum

Una Patum extraordinària per celebrar la independència de Catalunya?

Una Patum extraordinària per celebrar la independència de Catalunya?
LÍDIA LÓPEZ

La Guita Xica vol una Patum extraordinària per celebrar la independència de Catalunya, en cas que un hipotètic ‘Sí’ al . El cap de colla, Eloi Martínez, portarà la idea a la propera reunió del Patronat, el dia 22 de setembre, per tal que els membres de l’ens en debatin l’aprovació. Martínez ja ha entrat una instància a l’Ajuntament de Berga per tal que el punt s’inclogui dins l’ordre del dia de la reunió del Patronat d’aquest setembre.

En declaracions a l’Aquí Berguedà, Eloi Martínez ha explicat que la comparsa de la Guita Xica va aprovar per unanimitat presentar la instància, de manera que tots els membres estaven a favor de la celebració d’una edició de la festa extraordinària. Segons diu, “ja s’han celebrat altres Patums extraordinàries per diferents motius i creiem que seria una bona oportunitat per tornar-ho a fer”.

Abans de presentar la instància, la colla de la Guita Xica ha comunicat a la resta de comparses les seves intencions. Pel que fa al desenllaç, Martínez confia que la majoria de comparses hi estiguin d’acord i que, per tant, la proposta arribi a bon port.

Catalunya Guita xica Independència Patronat de la Patum Patum

Estic amb tu

Comentaris