Un incendi forestal crema més de dues hectàrees i mitja a l’Espunyola des d’aquest dimecres

Actualitzat 7/12, 18.15h.

Un incendi forestal a la zona dels cingles de Sant Salvador, a l’Espunyola, ha cremat prop de dues hectàrea i mitja entre dimecres 6 i dijous 7 de desembre. Els Bombers de la Generalitat hi van dur a terme un primer desplegament dimecresal migdia i van aconseguir aturar la propagació del foc. Al vespre, però, l’incendi va revifar i els agents van haver d’intensificar el desplegament novament.

Durant la nit, han dit fonts dels Bombers, treballar a la zona és complicat i arriscat. Aquest dijous han seguit els treballs i, de fet, s’ha intensificat. A banda de les quatre dotacions terrestres i els ADFs que treballen a la zona des de dimecres, s’hi han incorporat avions de vigilància i atac, i un helicòpter bombarder.

Els Bombers donen per controlat l’incendi, ja que es troba en una zona de vegetació allunyada d’entorns domèstics. Malgrat tot, els agents preveuen seguir treballant-hi aquest divendres per tal de continuar amb les tasques d’extinció, remullar la superfície i treballar amb eines manuals per evitar revifades.