Berga, Política

El ple de gener a l’Ajuntament de Berga, en directe

El ple de gener a l’Ajuntament de Berga, en directe
FINALITZAT
Última actualització fa 2 anys
21:49
Final del ple

Acaba la sessió plenaria, després d'una hora i quaranta-cinc minuts.

21:48
L'enllumenat de la zona de l'hospital no s'ha canviat

El regidor Camps explica que és propietat de l'hospital, és a dir, de l'òrgan municipal autònom que el gestiona, i per això no va poder entrar en el contracte per canviar l'enllumenat de tota la ciutat. Malgrat tot, es té en ment canviar-lo per altres vies. A més, Camps confessa que ha intentat en alguna ocasió que l'entorn de l'hospital (jardins i llums) passi a ser municipal com la resta de la ciutat.

21:37
Les reunions de portaveus han anat apareixen durant el ple

D'entrada, l'alcaldessa ha anunciat que proposarà un calendari de reunions als diferents portaveus dels grups municipals. Arran d'aquesta proposta, els diferents grups han posat sobre la taula necessitats diverses, com la trobada del consell de mitjans audiovisuals.

21:18
Altarriba demana que es mogui fitxa per arreglar la teulada de l'estació d'autobusos

La teulada de l'administració d'autobusos, nou tema del ple. "Aquella imatge del tercer món no ens la podem permetre, i més si és al mig del passeig principal", diu. A més, Altarriba ha estès la mà a l'equip de govern: "Si cal ens oferim a mantenir reunions amb el concessionari".

21:07
Es preveu que els tràmits per renovar la web comencin aquest 2018

Els serveis informàtics ho tenen a la seva agenda, segons Venturós, i confia que el tema "tirarà endavant" en els propers mesos.

21:06
L'Ajuntament de Berga té en ment renovar la seva web

L'alcaldessa, Montse Venturós, anuncia que l'àrea de serveis informàtics té en ment renovar la pàgina web de l'Ajuntament. Ho ha dit en resposta a Pujals (ERC), que li ha demanat esforços per millorar l'accessibilitat a les informacions que hi ha a la pàgina web.

20:49
Biarnés proposa posar càmeres de visió nocturna al cementiri

Reitera que hi ha un problema, deixa caure aquesta possible solució, però tanca el tema.

20:48
Biarnés treu el tema dels robatoris al cementiri

Camps explica a Biarnés com es va actuar arran dels primers robatoris. "No és una fortalesa i hi ha molts llocs on la gent pot entrar de manera molt senzilla perquè no està pensat perquè la gent l'assalti.", diu Camps.

20:45
Garcia replica: "És la primera vegada que vostè em demana sobre cultura en aquest ple"

La regidora de Cultura, visiblement ofesa, assegura que des que la CUP és al govern l'oferta cultural ha crescut exponencialment, malgrat que hi hagi menys personal destinat a l'àrea. "De 6-7 persones, hem passat a mitja", diu. I conclou: "Posi en una balança quantes vegades aquest plenari pregunta sobre la cultura i quantes sobre temes més populistes com els forats que hi ha al terra".

20:42
Minoves qüestiona la manera com el govern aposta per la cultura

El regidor Minoves qüestiona la manera com el govern aposta per la cultura, agafant el fil d'una entrevista de la regidora Garcia en un mitjà local on deia que la cultura "no era tan present com li agradaria" en els pressupostos i en l'imaginari de la gent de Berga. "El problema no és la gent sinó l’oferta" diu Minoves. I afegeix: "Sembla que està prenent per rucs la gent de la ciutat". Per tot plegat, el regidor del PDeCAT demana "revisar la programació i buscar nous públics".

Carrega més

Ajuntament de Berga directe Ple

Comentaris