Mobilitat Berguedà

Especial

El món dels massatges tàntrics

El món dels massatges tàntrics

Segurament alguna vegada hauràs sentit a parlar d’aquests massatges, o fins i tot hauràs escoltat algun comentari relacionat amb els famosos massatges amb “final feliç”, no ens hem de confondre ja que no tenen res a veure uns amb els altres.

Per exemple, masajes sensitivos tantra en Barcelona és un espai que no té res a veure amb els massatges amb “final feliç”. Ho explicarem en aquest article.

Com ja hem dit, no hi ha gaires persones que coneguin aquest tipus de massatges i s’ha d’explicar bé la diferència amb els massatges eròtics o massatges amb “final feliç”.

El massatge tàntric és un ritual que utilitza la nostra pròpia energia sexual per expandir-se a través del nostre cos i sistema nerviós. De manera que es canalitza i concentra per aconseguir harmonitzar les nostres txakres.

Hem de desvincular el caràcter sexual d’aquests massatges, o sigui que la finalitat d’aquests no és l’ejaculació, sinó la connexió amb un mateix o amb la seva parella. Hi ha moltes parelles que utilitzen aquesta tècnica per connectar-se entre ells i fer despertar el seu desig sexual a través de les carícies.

Aporten beneficis aquests tipus de massatges?

Si els comparem amb un massatge tradicional són molts els beneficis que aporten, des de mantenir un equilibri físic i mental, ja que únicament s’utilitzen tècniques de relaxació i respiració per arribar a trobar el nostre equilibri interior (fet que ens portarà a prendre consciència del nostre cos); a millorar el nostre estat d’ànim i fer que els nostres nivells d’ansietat i estrès disminueixin, ja que estarem en un ambient de calma absoluta.

Com hem dit abans, aquests massatges també van destinats a parelles, fet que fa tenir una major consciència física de la nostra parella, això, alhora, ajudarà a potenciar l’afectivitat entre tots dos. Es realitza amb massatges que estimulen els genitals masculins o femenins en funció de qui rebi el massatge, això fa que en tot moment existeixi una major connexió amb l’altra persona.

Sempre en mans de professionals

No serà fàcil trobar massa serveis d’aquest tipus al nostre país, ja que els spa convencionals no solen disposar de professionals d’aquest sector per tal d’oferir aquest tipus de serveis i sovint falseja qui diu disposar d’aquests professionals.

Tantra Secret Spa és una sala única que ofereix aquets serveis de manera professional comptant amb l’assessorament i disseny d’una experta en sexologia: Leyre Khyal, fet que reforça les garanties de qualitat i serietat d’aquest establiment.

Aquest centre de massatge ofereix 3 fases de serveis: Una fase de relaxació profunda, una fase de contacte i una fase d’èxtasi. Cadascun dels massatges que s’ofereixen són per treballar tots els punts erògens del cos. De fet, fins i tot, moltes persones hi acudeixen perquè pateixen alguna disfunció sexual i gràcies a aquests massatges, juntament amb altres tècniques, aconsegueixen superar les seves problemàtiques o simplement, trobar altres camins alternatius.

En definitiva, podem dir que aquest tipus de massatges serveixen per estimular el desig sexual amb la parella i ajuden a conèixer-nos a nosaltres mateixos, potenciant també el control de l’ansietat i l’estrès. Amb ells, prenem consciència del nostre propi cos que, degut a la societat en què vivim, tendim a reprimir la nostra sexualitat omplint-nos d’inseguretats, pors i falses creences sobre aquest camp, tot degut a una pobre educació sexual que únicament s’ha basat en educar-nos per tal d’evitar malalties sexuals i creant tota mena de pors.

Estic amb tu

Comentaris