El Cicle Gaudí porta a Berga ‘Tierra firme’, amb Oona Chaplin, Natalia Tena i David Verdaguer

El Teatre Patronat de Berga projecte aquest dijous al vespre, a les 20.30h, Tierra firme, la pel·lícula del mes de gener del Cicle Gaudí. A banda de Berga, el film es projectarà en tretze municipis més de la demarcació de Barcelona entre els dies 18, 19 i 21 de gener. El preu de l’entrada general és de 4,5 euros, o bé de 3 euros amb el Carnet Jove.

Dirigida per Carlos Marqués-Marcet i protagonitzada per Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer i Geraldine Chaplin, Tierra firme explica la història de dues dones, l’Eva i la Kat, i el millor amic d’una d’elles, en Roger. Una història d’amor i desamor que grans crítics del país han elogiat en els darrers mesos, i una reflexió: és possible viure l’amor, la família i la vida de maneres tan diferents i, tot i així, mantenir-se units?

El film es podrà veure aquest dijous a Berga però també a Badalona, Cardedeu, Cardona, Esparreguera, Gelida, Igualada, Rubí, Sant Joan Despí, Torelló i Vilanova i la Geltrú. L’endemà, divendres, es projectarà a Calella i Sant Adrià de Besòs. I diumenge, dia 21, a Moià.

El Cicle Gaudí és una iniciativa impulsada per l’Acadèmia de Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’SGAE. Cada mes, una projecció feta a Catalunya es projecta en diversos espais del país amb l’objectiu de difondre al territori estrenes recents del cinema català.

Tierra_Firme_alta

X