43 menors d’edat i 10 monitors queden atrapats en una casa de colònies de Saldes

Més d’una cinquantena de persones han quedat atrapades per la neu en la casa de colònies Pedraforca, de Saldes. Entre el grup, hi ha 43 menors d’edat, d’entre 14 i 16 anys, i una desena de monitors, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

El grup havia de tornar cap a casa ahir a la tarda, però l’estat impracticable de la carretera els va obligar a fer marxa enrere. El grup va tornar a la casa i des d’aleshores la neu va seguir caient fins colgar totalment el bus. En paral·lel, es van activar diverses patrulles de Mossos, així com també personal del Servei d’Emergències i Bombers.

Ara per ara s’està prioritzant l’assistència, ja que no s’iniciarà el rescat fins que millori l’estat de la carretera. Ara mateix és arriscat, expliquen fonts dels Mossos. De moment, s’ha pogut arribar a la casa i nens i monitors tenen menjar i material per poder estar-hi sans i estalvis fins que els serveis d’emergències considerin que el grup pot tornar a casa.

X