Puig-reig, Festes, PLAY

Els Curapupes treuen la part més solidària del Carnaval de Puig-reig

Els Curapupes treuen la part més solidària del Carnaval de Puig-reig

Els Curapupes treuen la part més solidària del Carnaval de Puig-reig

Les escoles de Puig-reig (Escola de Sant Martí, Escola Alfred Mata i Escola Bressol) han celebrat aquest matí el seu particular carnestoltes. Tal com ja s’havia anunciat, els alumnes s’han disfressat de Curapupes i han organitzat activitats per ajudar a crear l’hospital oncològic de Sant Joan de Déu, dedicat al tractament del càncer infantil.

El projecte Curapupas neix a les escoles del municipi de la mà de l’associació APS de Puigreig (aprenentatge i salut) arran d’un cas de leucèmia detectat en una de les escoles. L’objectiu d’APS és “crear projectes a nivell municipal i inculcar valors als nens”, va dir Ricard Roca, membre de l’associació, a la roda de premsa de presentació del carnaval puigreigenc. L’organització ha fet arribar a aquest diari algunes imatges del matí de Curapupes a Puig-reig.

Els Curapupas, al Carnaval de Puig-reig 2018
Estic amb tu

APS Puig-reig Carnaval Carnaval de Puig-reig Curapupes

Comentaris