Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Societat

Detenen un home i una dona com a presumptes autors del robatori de 1.000 euros a un avi a Berga

Detenen un home i una dona com a presumptes autors del robatori de 1.000 euros a un avi a Berga

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, dijous 8 de febrer, un home i una dona de 35 i 34 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació. Se’ls acusa de participar en un robatori a un home de 81 anys al passeig de la Indústria de Berga, el passat 29 de novembre del 2017.

L’ancià acabava de treure 1.000 euros de la seva entitat bancària i es dirigia cap a casa, quan la dona el va empènyer i el va tirar a terra per robar-li els diners. L’home portava els bitllets a la butxaca interior de la seva jaqueta i la dona els hi va robar ràpidament, motiu pel qual es dedueix que l’ancià hauria estat seguit i investigat pels lladres.

Durant la investigació, els Mossos han descobert que la dona tenia un còmplice: un home que l’esperava al cotxe per tal de fugir un cop hagués comès el furt. Tant l’un com l’altra, de nacionalitat romanesa i veïns de Barcelona, tenen antecedents i han passat a disposició judicial aquest mateix divendres. El seu judici s’ha celebrat aquest matí als Jutjats de Berga però la resolució encara no s’ha fet pública.

Els Mossos d’Esquadra han recordat que, en aquests casos, el paper dels testimonis “és de vital importància” per acabar trobant els autors del robatori. Segons diuen, són “la clau de la investigació” i, per això, demanen a tothom qui hagi presenciat un delicte que s’adreci a la comissaria més propera per comunicar-lo o bé que es posi en contacte amb els Mossos a través del 112.

Estic amb tu

Detenció Mossos d'Esquadra Robatori Vall

Comentaris