Comunicació

L’Aquí Berguedà t’acosta les notícies del dia a través de WhatsApp

L’Aquí Berguedà t’acosta les notícies del dia a través de WhatsApp

L’Aquí Berguedà estrena nou servei de Whatsapp. Vols rebre les notícies més destacades del dia i alertes de les últimes hores? T’ho posem fàcil: guarda a la teva agenda de contactes el 938210562, busca’l al llistat de contactes de l’aplicació Whatsapp i envia’ns un missatge amb la paraula ‘ALTA‘. És una manera fàcil d’estar al dia de tot el que passa al Berguedà.

A més, l’Aquí Berguedà aprofita el seu nou compte de Whatsapp per obrir un nou canal de comunicació amb els lectors. Ens podeu enviar fotos, notícies o actes per a l’agenda d’activitats a través de la conversa de Whatsapp. No perdis l’oportunitat: l’Aquí Berguedà cada cop més a prop teu!

aqui-bergueda-whatsapp-FB

actualitat Aquí Berguedà Whatsapp

Estic amb tu

Comentaris