Inauguren 42 aparcaments en zona blava de tarifa reduïda a l’Hospital Sant Bernabé de Berga

L’Ajuntament de Berga ha posat en funcionament els nous aparcaments de zona blava de l’Hospital Comarcal Sant Bernabé. Són 42 places distribuïdes en dues fileres, entre les instal·lacions de la part ampliada de l’hospital i el restaurant La Cabana. Aquest nou espai d’aparcament és de tarifa reduïda, com el pàrquing superior del centre sanitari, i això fa que els usuaris puguin estacionar els seus vehicles al preu d’1 euro durant tot el dia i sense limitació de temps. L’horari establert de pagament d’aquesta zona d’aparcament serà de dilluns a dissabte, de 9 del matí a 8 de la tarda, mentre que els diumenge i festius serà gratuït.

L’obertura del vial de l’hospital s’ha fet després que el consistori hagi completat els treballs d’adequació de la zona consistents en la instal·lació de l’enllumenat, la senyalització viària i la implantació de l’espai d’estacionament de zona blava. Aquestes actuacions van quedar pendents de les tasques d’urbanització d’aquest sector l’any 2010 i, per això, el carrer ha estat fora d’ús durant aquest temps.

Oriol Camps, regidor d’Urbanisme i Serveis Públics de l’Ajuntament de Berga, s’ha mostrat satisfet perquè obrir el carrer és “en certa forma assolir el pagament d’un deute”. En aquest sentit, Camps ha explicat que l’any 2010 es va pagar un espai públic que fins avui no havia pogut ser utilitzat. A més, els nous aparcaments són una de les diverses actuacions que “poc a poc han de contribuir a endreçar l’entorn de l’hospital”, ha dit el regidor.

L’empresa municipal BRG Serveis ha finançat les obres i també s’ha encarregat de realitzar la direcció i la gestió facultativa dels treballs, executats per les empreses Elecnor, S.A. i Tràfic i Serveis.

aparcaments-hospital-berga-1

aparcaments-hospital-berga

X