La Farsa presenta Anna Frank

Berga

L’Ajuntament de Berga millora la mobilitat al barri de Santa Eulàlia amb noves rampes per a vianants

L’Ajuntament de Berga millora la mobilitat al barri de Santa Eulàlia amb noves rampes per a vianants

L’Ajuntament de Berga inicia aquesta setmana la millora de diversos passos de vianants del barri de Santa Eulàlia per facilitar la circulació de les persones amb mobilitat reduïda que transiten per la via pública. Les intervencions a Santa Eulàlia donen continuïtat als treballs d’adequació dels passos de vianants que es va fer al llarg de l’any passat en altres punts de la ciutat a través de l’empresa municipal BRG Serveis.

Les obres consistiran en la construcció de rampes de vianants a la cruïlla situada entre el carrer de Santa Eulàlia i el carrer Mestre de Pedret, entre el concessionari de vehicles Massana Motor i l’empresa de materials de construcció Novellas. Això millorarà l’accessibilitat d’aquests passos de vianants per a les persones amb mobilitat reduïda i limitació visual.

També es preveu actuar en diferents espais de la mateixa zona per tal d’adaptar alguns dels passos de vianants existents. Concretament, s’arreglaran els passos més pròxims a la parada del bus urbà de Santa Eulàlia. En aquest cas, les tasques consistiran en col·locar els elements necessaris per a què les persones amb limitació visual i mobilitat reduïda puguin fer-ne ús.

Les obres d’adequació dels passos de vianants tenen un pressupost de 20.517,47€ i es finançaran amb fons propis de l’empresa municipal BRG Serveis. Els treballs seran executats per l’empresa adjudicatària CAOPSA, S.L. i tindran una durada aproximada de dos mesos.

Estic amb tu

Ajuntament de Berga Mobilitat passos de vianants Santa Eulàlia

Comentaris