Plaques Solars Tecniber

Turisme, Berga

Berga Comercial instal·larà una pista de patinatge al passeig de la Indústria per Setmana Santa

Berga Comercial instal·larà una pista de patinatge al passeig de la Indústria per Setmana Santa

La Setmana del Comerç també arriba a Berga, i ho fa per la porta gran. L’associació de botiguers i comerciants Berga Comercial instal·larà una pista de patinatge al passeig de la Indústria entre el 23 de març i el 2 d’abril amb l’objectiu d’atraure turisme i clients a la ciutat, i millorar la competitivitat del teixit comercial de la ciutat. L’equipament, d’uns 165 metres quadrats i de superfície sintètica -similar al gel-, s’ubicarà al bell mig del passeig, a l’alçada de la plaça Cim d’Estela.

La relació entre els comerços i la pista és simple: cada botiga de Berga Comercial rebrà 75 vals de descompte per tal que els reparteixi als clients i puguin patinar per menys diners. El preu bàsic, sense descomptes, és de 6 euros per patinar mitja hora, però hi haurà tres tipus de vals que repartiran els comerciants: descompte d’un euro (per patinar per 5 euros), descompte del 50% (per patinar per 3 euros) o descompte Premium (per patinar gratis). Cada botiga comptarà 50 vals d’un euro de descompte i 25 vals del 50% i, a banda, tindrà l’opció de comprar més unitats i tiquets Premium a l’associació. En total, han dit, s’han fet 15.600 vals.

Ariadna Herrada, botiguera del carrer Major i portaveu de Berga Comercial, ha assegurat que la pista de patinatge és “una aposta de ciutat”. Fa uns anys el Club Esquí Berguedà ja havia portat equipaments similars a la ciutat, però des de feia anys els berguedans s’havien de desplaçar a capitals de comarca properes per patinar durant l’any. Manresa, per exemple, aprofita la campanya de Nadal per instal·lar una pista sintètica com la que s’ubicarà a Berga la propera Setmana Santa.

Portar la pista a Berga val uns 20.000 euros

Ermínia Altarriba, de l’associació de botiguers, ha constatat que portar la pista a Berga per Setmana Santa val uns 20.000 euros, tenint en compte el lloguer de la pista i els costos de personal. Amb tot, Berga Comercial ha rebut el suport de l’Ajuntament de Berga -que es farà càrrec de la seguretat nocturna i les despeses d’infraestructura-, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, l’Obra Social de La Caixa i Berga Resort. A més, els botiguers també compten amb la col·laboració de diversos patrocinadors que ompliran de publicitat els laterals de la pista a canvi de diners que ajudaran a amortitzar la inversió de Berga Comercial.

CARTELL1

Berga Comercial Comerç Passeig de la Indústria pista de patinatge Turisme

Estic amb tu

Comentaris