Escapades de cap de setmana que no es poden deixar “escapar”

Amb l’arribada de la primavera els espanyols tornen a tenir ganes de viatjar, i això ho han detectat les agències de viatges i pàgines web de reserva o gestió de bitllets.

Amb la primavera arriben les ganes de viatjar. Aquest any hi ha diferents ponts, i les escapades de cap de setmana demanen més destinacions més enllà de les habituals. Si ets dels que prefereix viatjar per rodalies, dels que tenen temps i ganes per viatjar o simplement li dones tanta importància a la destinació com al viatge, el tren és una gran opció.

Per a aquests viatges, Trenes.com és la pàgina web de referència per trobar bitllets de tren i també la que fan servir els viatgers que per raons de feina o oci utilitzen molt aquest mitjà de transport terrestre.

S’ha de tenir en compte que actualment es pot travessar el país amb AVE, el tren d’Alta Velocitat amb el que es viatja ràpidament i amb tots els beneficis que té el tren per sobre del transport aeri, que són que deixa els passatgers a prop de la ciutat i no s’han de fer llargues cues per accedir-hi.

Són moltes les raons que ens fan viatjar

Per exemple, els hotels a Sort que abans s’omplien en períodes de vacances, tant a l’estiu com a l’hivern, també reben en els darrers anys apassionats buscant la sort que visita la seva Administració de loteria.

És clar que això també es pot fer per internet, però si la sort té un poble que l’exemplifica, el millor és visitar-lo; a més Sort és un lloc realment bonic on practicar esquí i estar en contacte amb la natura. La gastronomia és un capítol a part, ja que és prou important i fa que els viatgers s’hi desplacin per ella.

No és el mateix l’esquí de neu que l’esquí aquàtic, encara que la gran part dels amants de l’esquí de neu també ho són del surf. Les taules de surf s’han de comprar en establiments especialitzats, però també s’ha de determinar quin és el nivell del practicant.

Les taules de surf més grans són per als practicants novells, que a mesura que van agafant pràctica van reduint les mides. Les persones robustes hauran de fer servir taules de més gruix que les més primes, però també és determinant el tipus d’onades a les que s’han d’enfrontar, la forma física i l’edat del practicant i mesurar bé els litres de la taula abans d’adquirir-la.

Escapar-se a les Amèriques i viure aventures per tota una vida

Si hi ha un lloc al món famós per practicar surf és Califòrnia. De fet, allà, la cultura surf ja té un segle i els que en vulguin gaudir només han de comprar un bitllet a EEUU i omplir el formulari per sol·licitar visa americana.

Inclús existeix el Passeig de la Fama del surf que fa honor als millors surfistes de la història. El surf al sud de Califòrnia té banda sonora pròpia, on trobem temes del grup Beach Boys, una banda formada per amants d’aquesta modalitat de l’esport per al qual convé estar en bona forma física.

La idea de la llibertat també està molt relacionada amb aquest esport, que també es pot entendre com una manera de viure, la que es crea a través d’empènyer les onades en el sentit literal i metafòric. I tampoc falta merchandising, una cosa que els americans coneixen molt bé i de la que saben treure rendiment.

Els amants del surf han de visitar almenys un cop a la vida Califòrnia, de la mateixa manera que a Espanya s’ha de conèixer les costes de Cádiz, on la cultura surf també té molt a oferir.

X