S’amplia l’oferta d’autocars de Patum: enguany també n’hi haurà dimecres, a més dels de dijous i dissabte

El Consell Comarcal del Berguedà amplia l’oferta d’autocars que, per Patum, acosten centenars de persones d’arreu de la comarca a la capital per gaudir de la festa. Aquest any també n’hi haurà dimecres, a banda dels ja habituals de les nits de dijous i dissabte. D’aquesta manera, qui opti per aquest mitjà de transport per desplaçar-se des del seu municipi fins a Berga ho podrà fer dimecres 30, dijous 31 i dissabte 2.

Els interessats ja poden dirigir-se al seu ajuntament i recollir el tiquet, que té un cost de 2 euros (anar i tornar) cada dia. Els horaris de sortida són, aproximadament, a les 8 de la tarda, mentre que la tornada serà a les 5 de la matinada des de la Plaça Gernika de Berga. És indispensable que els menors d’edat presentin l’autorització paterna/materna en el moment de recollir el tiquet. Es podran recollir i pagar els tiquets a cada ajuntament, com a màxim, fins el divendres 25 de maig. Després d’aquest termini, la venda dels tiquets quedarà definitivament tancada. Els menors d’edat cal que es descarreguin un formulari, que haurà de ser omplert pels pares o tutors.

Fa 13 anys que s’organitzen autocars durant la Patum per tal de reduir els riscos a les carreteres berguedanes. Els municipis participants són Puig-reig, Casserres, Gironella, Olvan, Vilada, Borredà, Cercs, Guardiola de Berguedà, Vallcebre, Saldes, Gósol, Bagà, La Pobla de Lillet i Sant Julià de Cerdanyola.

L’acció l’organitza l’Oficina Jove del Berguedà i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Berguedà, amb la col·laboració de les regidories de Joventut. L’any passat van vendre 616 tiquets i es van organitzar 15 autocars, sumant els del dijous i els del dissabte. En total, els autocars van transportar passatgers de 14 municipis diferents.

cartell-autocars-patum-2018

X