Els familiars de Junqueras, Turull, Gabriel, Cuixart, Sànchez, Comín i Puig seran al balcó de Patum aquest dijous a la nit

Aquest dijous a la nit el balcó de l’Ajuntament de Berga comptarà amb la presència de fins a 20 familiars de presos i exiliats per causes polítiques. Hi seran les famílies d’Oriol Junqueras, de Jordi Turull, d’Anna Gabriel, de Jordi Cuixart, de Jordi Sànchez, de Toni Comín i de Lluís Puig. Serà durant els primers salts de Patum completa a la plaça de Sant Pere i, tal com va informar Mònica Garcia en el seu moment, seran els regidors del consistori qui cediran les seves places per tal que els familiars de presos i exiliats puguin ocupar-les.

A banda, també hi serà el portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya Eduard Pujol, la diputada al Parlament Alba Vergés, la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Maria Àngels Blasco, i el president d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri. Els alcaldes de Fígols, Cercs, l’Espunyola, Navàs i Prats de Lluçanès també ocuparan places del balcó, així com també el 1r tinent d’alcalde de Sant Julià de Cerdanyola i l’accèssit del concurs de cartells de Patum, Daniel Albert Ortega Caro.

X