Berga convidarà els familiars dels presos polítics i dels exiliats al balcó de l’Ajuntament per Patum

El Patronat de la Patum ha acordat convidar els familiars dels presos i les preses polítiques i dels exiliats i exiliades a l’estranger per raons polítiques. Així ho ha anunciat aquest dilluns al matí la regidora de Patum, Mònica Garcia, després que el Patronat hi donés el vistiplau divendres passat en la trobada ordinària del mes d’abril.

Garcia ha explicat que l’Ajuntament es posarà en contacte amb les famílies per tal que assisteixin en algun acte de la festa i el presenciïn des del balcó del consistori. Per tal de fer-los lloc, el Patronat ha acordat que siguin els propis regidors de la Corporació i els seus acompanyants els que cedeixin la seva plaça als convidats excepcionals.

La regidora de Patum ha recalcat que alguns partits del plenari no van ser presents al Patronat de divendres passat, però que se’ls comunicarà l’acord en les properes hores.