Societat

El Berguedà recupera el servei de renovació del DNI aquest juliol

El Berguedà recupera el servei de renovació del DNI aquest juliol

Els habitants del Berguedà podran renovar el seu Document Nacional d’Identitat (DNI) sense haver-se de desplaçar en oficines de comarques veïnes aquest juliol. El Consell Comarcal del Berguedà ha aconseguit que el proper 6 de juliol un equip mòbil de la Policia Nacional sigui al Pavelló de Suècia durant tot el matí (de 10 a 13 hores) oferint el servei als berguedans.

Es donaran un màxim de 60 cites. Les persones interessades han de tenir cita prèvia i la poden aconseguir demanant-la al Consell Comarcal a través del Whatsapp (618180234) o bé trucant a les oficines (938213553). Una setmana més tard, a partir del 13 de juliol, els DNI renovats es podran recollir a l’Oficina Jove del Berguedà (carrer Pere III, 5, baixos), a Berga.

Està previst que un altre equip torni al setembre al Berguedà però encara no hi ha data concretada ni tampoc s’apunta ningú a llistes d’espera. Fonts del Consell Comarcal han explicat a l’Aquí Berguedà que s’està treballant perquè, amb el temps, es recuperi la freqüència de dies disponibles per a la renovació que hi havia hagut mesos enrere. Sigui com sigui, les persones que vulguin renovar el DNI i no puguin fer-ho el 6 de juliol a Berga, poden fer el tràmit fora del Berguedà, tal com s’ha fet en els darrers mesos. Les cites es poden demanar a www.citapreviadni.es.

El tràmit de renovació del DNI no es pot fer a Berga des del passat octubre a causa de la situació política que vivia el país. Els equips mòbils de la Policia Nacional van rebre ordres de cancel·lar els seus desplaçaments a la capital del Berguedà i, des d’aleshores, els berguedans s’han hagut de moure a comarques veïnes per fer el tràmit.

Consell Comarcal del Berguedà DNI Policia Nacional renovació del DNI

Comentaris