David Font no deixarà la presidència del Consell Comarcal del Berguedà fins que tingui relleu

David Font deixa la presidència del Consell Comarcal del Berguedà per dirigir l’Agència Catalana de Turisme. L’alcalde de Gironella ja ho anunciat als treballadors, companys de govern i portaveus i el relleu es farà efectiu quan l’ens hagi escollit el substitut. El propi Font ha confirmat a l’Aquí Berguedà que ja s’està treballant en la recerca del relleu, però que encara no s’ha decidit.

El polític gironellenc -que va assumir la presidència a l’inici d’aquest mandat, l’any 2015, agafant el relleu de Sergi Roca– confia que el traspàs “no s’allargui més del compte”. Ara bé, l’encara president del Consell Comarcal ha assegurat que no vol “desconnectar de cop” i que farà “l’acompanyament necessari” fins que la persona que el rellevi pugui fer-ho en solitari.

Font es desvincularà del tot del Consell Comarcal del Berguedà, de manera que el seu lloc l’ocuparà una altra càrrec electe del PDeCAT. Sigui com sigui, la persona que ocupi la vacant que deixa David Font no té perquè sé el nou president. És més, el més probable és que sigui un dels membres del govern que hagi estat en el mandat des del seu inici.