Ja es pot demanar cita per renovar el DNI a Berga aquest octubre

Un equip mòbil de la Policia Nacional serà al Pavelló de Suècia el proper 17 d’octubre per efectuar renovacions del Document Nacional d’Identitat (DNI). Les persones interessades han de demanar cita prèvia al Consell Comarcal del Berguedà per telèfon (938213553) o via WhatsApp (618180234).

Es donaran un màxim de 60 cites i serviran per renovar DNI i fer noves altes.Una setmana més tard, dimecres 24 d’octubre, es podran recollir els DNI renovats.

En paral·lel, les persones que vulguin tramitar la renovació del DNI i no els vagi bé fer-ho el 17 d’octubre al matí poden demanar hora a les oficines de fora del Berguedà. Les més properes són a Manresa i a Puigcerdà i la cita es pot reservar a www.citapreviadni.es.

El Consell Comarcal del Berguedà segueix treballant perquè, amb el temps, es recuperi la freqüència de dies disponibles per a la renovació que hi havia hagut mesos enrere. El tràmit de renovació del DNI no es pot fer a Berga des del passat octubre a causa de la situació política que vivia el país. Els equips mòbils de la Policia Nacional van rebre ordres de cancel·lar els seus desplaçaments a la capital del Berguedà i, des d’aleshores, els berguedans s’han hagut de moure a comarques veïnes per fer el tràmit.

X