Gairebé 900 candidats afronten els càstings per treballar a Horrorland

En només cinc dies, Horrorland ha rebut 895 candidatures entre aspirants a espantador/a, maquillador/a i actors o actrius. Els impulsors del parc de terror de Cercs, les empreses Horror Box i Insomnia Corporation, no amaguen la sorpresa i asseguren que una dotzena de persones s’ha dedicat únicament a respondre correus electrònics aquest cap de setmana passat davant l’allau de currículums rebuts.

Aquest dimecres al matí s’ha celebrat la primera jornada de càstings, adreçada als espantadors i maquilladors. David Moreno, que ha dirigit les proves dels espantadors, n’ha quedat gratament sorprès: “La majoria són gent que saben al que venen. Dominen les motoserres, els bats de beisbol, els martells, les màscares… I un 80% dels aspirants que avui s’han sotmès al càsting podrien passar la prova”.

Entre els aspirants, hi ha molts catalans, però també gent d’arreu de l’Estat. Granada, Burgos o Cantàbria són algunes de les sorprenents procedències. “Són gent que no els importa desplaçar-se perquè treballar en un projecte com aquest és el seu somni, i això és un punt a favor seu”, ha dit Moreno.

horrorland-casting-2

Dijous, càstings per a actors i actrius

Els càstings s’allarguen fins aquest dijous. La primera jornada ha estat dedicada a maquilladors i espantadors i la segona, dijous, a actors i actrius. Aquests últims, han explicat els caps del parc, hauran de demostrar experiència i podran presentar els seus propis monòlegs.

El parc obrirà les portes el dia 12 d’octubre i s’omplirà de visitants els tres últims caps de setmana d’octubre i els tres primers de novembre. En aquests dies es preveu que passin pel Berguedà milers de persones. De fet, la comarca està al límit d’ocupació durant els caps de setmana de parc de terror i alguns punts de les comarques veïnes (Bages, Osona i la Cerdanya) han notat l’impacte del parc i també allotjaran turistes.

X