El 18è Torneig Casteller de Futbol se celebrarà a Berga i hi portarà més de 1.500 persones a ple mes de febrer

Els Castellers de Berga seran els organitzadors del 18è Torneig Casteller de Futbol. Serà l’últim cap de setmana de febrer, és a dir, els dies 23 i 24, i espera reunir més de 1.500 persones. El torneig és un esdeveniment que cada any organitza una colla castellera diferent d’arreu del territori. L’objectiu és compaginar l’afició als castells amb altres de tan sanes i saludables com l’esport i, en concret, el futbol.

L’Associació del Comissionat del Torneig Casteller, un grup de persones que vetllen per la celebració del torneig i el seu correcte funcionament, van proposar Berga com la seu del 2019 i la colla castellera de la ciutat no s’ho va pensar: “Era una oportunitat que no podíem refusar”, ha dit en roda de premsa el president de l’entitat, Ignasi Ballús.

El repte és majúscul i, per això, els Castellers de Berga ja han demanat col·laboració a l’Ajuntament de Berga i a la resta d’entitats de la ciutat. La idea és farcir el cap de setmana d’activitats complementàries i aprofitar els milers de persones que arrossegarà la competició castellera. En total, està previst que hi participin 48 equips de futbol sala, representant 48 colles castelleres.

Des d’aquesta setmana, els interessats en l’esdeveniment poden seguir les novetats al lloc web de la 18a edició del torneig. Els Castellers de Berga s’han compromès a anar avançant més detalls del cap de setmana de torneig, a mesura que es vagin acostant les dates.

X