Berga acollirà un espectacle de dansa benèfic per a la investigació del càncer

El Teatre Municipal de Berga acollirà el 27 d’octubre, a les 20h, l’espectacle solidari “Espurnes en dansa”, del grup “Frisos” de l’Associació Catalana de Dansa Lliure i organitzat per la junta local de l’AECC-Catalunya contra el Càncer. Es tracte d’un acte benèfic i social: tots els diners recaptats aniran a favor de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer per destinar-se a la recerca i ajudes directes als malalts i les seves famílies.

L’espectacle, que és una continuació del que es va presentar al 2015 “Frisos en dansa”, comptarà amb un peculiar mètode de cobrament de l’entrada: la taquilla inversa. El públic entrarà de manera gratuïta a veure l’espectacle i, una vegada hagi acabat, pagarà en funció el que consideri oportú.

“Espurnes en dansa” vol posar èmfasi en les flames que mouen el món, a l’amor i a l’energia interna destructora i creativa a la vegada. És un camí de complicitats compartides cap a la font de l’alegria, la llum i l’esperança. Les espurnes en moviment es transformen en foc, mar, vent o terra, i ens desvetllen i ens fan créixer, ajudant-nos a retrobar el foc vital que tots portem a dins.

La Dansa Lliure és una dansa caminada. El peu no és només el contacte amb el sòl sinó la connexió amb l’energia de la terra, que amorteix, impulsa i dona suspensió al moviment. Economia d’esforç, equilibri i harmonia són tres elements característics de la Dansa Lliure. Formen una unitat entre el cos físic i el cos anímic regulats tècnicament per la llei de la justesa i de l’equilibri.

X