El PP amenaça amb denunciar l’Ajuntament de Berga si no retira l’estelada i els llaços grocs de la façana

El Partit Popular està disposat a denunciar l’Ajuntament de Berga, si no retira l’estelada i els llaços grocs de la façana. L’exregidor del Partit Popular a la ciutat i president local de la formació, Joan Antoni López Noguera, ha entrat una instància al consistori on demana “la retirada immediata” per complir les sentències dictades pel Tribunal Superior de Justícia (TSJ).

El president provincial del partit, Daniel Serrano, ha explicat que es tracta d’una campanya per totes les ciutats, tant si el partit hi té representació com si no. A Berga, per exemple, López Noguera ha entrat la instància com a veí perquè en aquesta legislatura el seu partit no compta amb cap regidor. Aquest mateix dimecres López Noguera i Serrano han anat a Vic i, en els propers dies, aniran a Manresa. També han presentat mocions en municipis del Bages on tenen representació, com ara Sant Joan de Vilatorrada.

Serrano considera que tant l’estelada com els llaços grocs són “símbols partidistes” i creu que l’Ajuntament ha de ser “la casa de tots els veïns”. Per tot plegat, el president provincial ha confirmat que, si el govern no ordena la retirada dels símbols, recorrerà a la Fiscalia per tal que l’ordre de retirada vingui dels jutjats.