La Farsa presenta Anna Frank

Berga, Política

El PP anuncia que es presentarà a Berga el 2019 però encara no ha decidit l’alcaldable

El PP anuncia que es presentarà a Berga el 2019 però encara no ha decidit l’alcaldable

El Partit Popular (PP) té la intenció de presentar-se a Berga en les properes eleccions municipals del 2019. Ho ha confirmat aquest dimarts en roda de premsa el president provincial del partit, Daniel Serrano. De moment, la formació no ha escollit el cap de llista i confia fer-ho entre finals d’aquest any i principis del 2019.

Joan Antoni López Noguera va encapçalar la llista del PP en les eleccions del 2007 i el 2011. En les darreres, l’any 2015, també ho havia de fer però la seva candidatura va ser anul·lada per la Junta Electoral. López Noguera no descarta tornar a ser el número 1 del partit a la ciutat, però recalca que “hi ha uns processos i cal respectar-los”.

A banda, l’exregidor de Berga ha assegurat que la base del PP a Berga s’ha mantingut estable en els darrers anys. Fa uns mesos, en una entrevista a l’Aquí Berguedà, el propi López Noguera va dir que hi havia una vintena de membres actius a tota la comarca i, a banda, gent afiliada que se’n mantenia al marge. Per a la llista electoral de Berga, el partit necessitarà 17 noms.

El partit va quedar fora de les darreres municipals

La Junta Electoral de Berga no va acceptar la candidatura del Partit Popular per a les darreres eleccions municipals, l’any 2015. Primer, perquè el número 5, Eduardo Zúñiga, no sortia al cens; i després, perquè qui l’havia de substituir, Roberto Moreno, també era en una llista d’UPyD a Ferrol.

Estic amb tu

Sobre aquest aspecte, l’exregidor berguedà (va ser a l’oposició durant els 8 anys de mandat de Juli Gendrau) ha dit que s’està treballant en “una llista que compleixi la normativa” i ha demanat a la Junta Electoral que faciliti que totes les opcions es puguin presentar: “Esperem que, si hi ha una mena d’error en alguna candidatura, es comuniqui amb temps i tothom es pugui presentar sense problemes”.

Daniel Serrano Joan Antoni López Noguera Partit Popular PP

Comentaris