Frankfurt Berga

Política

Nova pintada a la seu del PSC a Berga

Nova pintada a la seu del PSC a Berga

La seu del Partit Socialista de Catalunya (PSC) al Berguedà s’ha despertat aquest dissabte amb una pintada a la seva persiana. Hi diu: “PSOE culpables de tot” i “1-0 ni oblit ni perdó”. El 10 de novembre de l’any passat el local socialista, situat al carrer Barcelona de Berga, ja es va llevar amb pintades amenaçadores. “PSOE feixistes; ho pagareu car”, deien aleshores.

La federació del partit al Berguedà, Bages i Solsonès (PSC-BBS) ha lamentat les amenaces a través de les xarxes socials: “Una llàstima… Aquest no és el camí ni la Catalunya que la gran majoria vol”.

Des del territori, el vicepresident del Consell Comarcal i portaveu del PSC a l’ens, Abel Garcia, també ha rebutjat les pintades: “Ni res ni ningú ens farà defallir!”.

Les mostres de suport també han arribat des de la federació del partit a Catalunya. El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha dit: “Ni ens cansarem de demanar respecte ni aconseguiran fer-nos callar”. També s’ha pronunciat el diputat al Congrés José Zaragoza: “Els intolerants no ens faran callar. Seguirem defensant la convivència, el diàleg i el compliment de la llei”.

Una acció del jovent de l’Esquerra Independentista

Les pintades han aparegut signades. Sota els missatges que assenyalen el PSC com el culpable de la situació actual a Catalunya, hi ha escrit “La Pòlvora”, al costat d’una estelada.

La Pólvora és una organització de joves de l’Esquerra Independentista, fundada l’abril d’aquest any. Les seves accions se centren en vuit pilars fonamentals: la independència dels Països Catalans, el feminisme, l’antifeixisme, la lluita per la conservació de la cultura i  la integració de les persones nouvingudes, la solidaritat internacionalista, la lluita per una educació pública en català i l’anticapitalisme.

La Pólvora pintades PSC PSC BBS PSC Berga PSC Berguedà

Estic amb tu

Comentaris