Les associacions de veïns de Berga demanen que s’obri cada dia el punt d’informació del porta a porta

Les Associacions de Veïns de Berga demanen civisme a la població durant la implantació del porta a porta. Ho han fet a través d’un comunicat on preguen que la gent “faci el possible per fer bé el porta a porta, utilitzant els cubells i bosses reglamentaries i, sobretot, no deixant bosses a les voreres, papereres i zones on hi havia els contenidors”.

Els veïns també recomanen que, si algú té dubtes, vagi a l’oficina d’informació del porta a porta, situada als baixos de l’Ajuntament de Berga. L’horari d’atenció és el dilluns i el divendres, de 10 a 13h, i dimecres de 16 a 19h. Aquesta setmana l’oficina està oberta exclusivament per resoldre dubtes, ja que els kits que queden per repartir es distribueixen al Mercat Municipal. A partir de la setmana vinent, l’oficina també repartirà material, a banda de resoldre problemes.

Les associacions consideren que “qualsevol canvi necessita esforç per part de tots i totes” i demanen al veïnat que s’esforci i no deixi brossa al carrer, segueixin el calendari marcat i respectin els horaris de recollida.

Oficina d'atenció xarxes (1)

X