Berga

Els Mossos d’Esquadra enxampen ‘in fraganti’ dos lladres que intentaven robar en un pis de Berga

Els Mossos d’Esquadra enxampen ‘in fraganti’ dos lladres que intentaven robar en un pis de Berga

Els Mossos d’Esquadra de Berga van detenir dimecres passat, dia 31 d’octubre, tres homes, de 26, 33 i 40 anys, de nacionalitat georgiana i veïns de Barcelona i Badalona com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili particular. Dos dels detinguts van ser enxampats in fraganti pels agents de policia pels volts de les dues del migdia. Intentaven forçar la porta d’un pis de Berga. El tercer implicat va ser detingut hores més tard en un pàrquing públic de la ciutat.

Al lloc dels fets els agents van retenir un dels lladres que intentaven forçar la porta per entrar. L’altre va aconseguir escapar. Immediatament es va activar una dotació policial que es va adreçar al lloc dels fets i va comprovar que la porta del pis havia estat forçada sense èxit. A més, van detectar que els espiells de les dues portes dels pisos del replà tenien una substància translúcida que dificultava la visibilitat. Per tot plegat, l’home retingut va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

En paral·lel, una altra dotació policial va aconseguir localitzar i detenir al segon implicat en el robatori, quan es trobava al carrer Barcelona. Als detinguts se’ls va requisar un parell de mitjons que habitualment utilitzen com a guants per no deixar empremtes, i eines susceptibles d’utilitzar per forçar portes com tornavisos, claus angleses, una targeta de plàstic, etc.

Davant la sospita que hi pogués haver un tercer implicat, dos mossos de paisà van continuar amb la recerca. Una hora després, els agents van localitzar un vehicle amb matricula estrangera estacionat en un pàrquing públic de Berga amb un home dormint a l’interior. A l’interior del vehicle van localitzar objectes que el relacionaven directament amb els detinguts. Per aquest motiu també se’l va detenir com a coautor dels fets.

Estic amb tu

Els detinguts van passar l’1 de novembre a disposició del jutge d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Detinguts Mossos d'Esquadra

Comentaris