“Volem que tothom pugui dir la seva sobre la nova vestimenta dels gegants”

El Patronat de la Patum prepara les bases d’un concurs de projectes que servirà per decidir els nous vestits dels gegants i que, segons la regidora, vol “que tota la ciutat de Berga hi pugui dir la seva”. Ho ha explicat la regidora de Patum, Mònica Garcia, el dia després de la reunió ordinària del Patronat de la Patum, que com sempre va ser a porta tancada.

Els membres del Patronat coincideixen que els vestits actuals comencen a estar deteriorats i que convé una renovació, però abans de fer-la s’ha d’adequar a la normativa vigent la licitació que servirà per encarregar els nous vestits. En aquest sentit, el govern de la ciutat està treballant en “unes bases que exprimeixin la llei al màxim a nivell de participació ciutadana”.

La forma d’aquest concurs de projectes encara s’està definint i pactant entre el govern de la ciutat i els membres del Patronat. Ahir la regidora de Patum, Mònica Garcia, va exposar la iniciativa a tots els membres de l’ens.

X