Cultura

Mercado Negro presenta el videoclip oficial de ‘Berlín’, un dels seus grans hits

Mercado Negro presenta el videoclip oficial de ‘Berlín’, un dels seus grans hits

“La ultima vez que la vi iba en dirección a Berlín“. És la tornada d’un dels hits més coneguts de Mercado Negro, la banda de Berga que va sacsejar el panorama musical del país a finals dels 80 arribant a ser número 1 dels 40 Principals. Ara, el grup berguedà ha tret el videoclip oficial del tema “Berlín”: l’ha gravat a l’interior i les rodalies de l’Hotel Berga Park i aquest dissabte l’ha presentat en societat al mateix lloc.

La idea del grup és publicar una sèrie de singles digitals amb el seu videoclip a totes les plataformes de descàrrega i, finalment, es farà el compact físic. De moment, en aquest primer treball, l’acollida està sent molt bona i en només un dia ja se superen les 3.000 descàrregues.

Fa uns mesos, l’Aquí Berguedà ja va avançar que el mític grup berguedà es preparava per reaparèixer en escena. En aquella entrevista, reconeixien que la il·lusió perviu però els anys passen: “No tenim edat per fer música electrònica”. I, per això, apostaran pel pop. De moment, recuperen temes mítics per llançar-los a les plataformes de descàrregues, però la idea d’atraure nous seguidors amb temes inèdits els entusiasma. Ara sí, no hi ha dubtes: Mercado Negro ha tornat.

Berlín Mercado Negro Videoclip

Estic amb tu

Comentaris