Creu Roja Joventut aconsegueix 342 regals per als nens del Berguedà

115 de nens i nenes del Berguedà rebran regals la nit de Reis gràcies a Creu Roja Joventut. En concret, seran 342 jocs i joguines educatius i material escolar que es distribuiran entre les famílies que ho necessitin, seleccionades pels Serveis Socials municipals i del Consell Comarcal del Berguedà.

El repartiment es farà als municipis de Gironella, Puig-reig, Bagà, Cercs, Montmajor, Guardiola, Borredà i La Pobla de Lillet. A la capital, Berga, la campanya de Reis és responsabilitat de Càritas.

Tallers solidaris

Els quatre tallers solidaris que s’han fet a Gironella durant els mesos de novembre i desembre han aconseguit mobilitzar 250 persones: 225 alumnes inscrits i 25 persones de voluntariat, entre membres de Creu Roja Berguedà, Creu Roja Joventut i els monitors dels tallers, que hi han participat de forma desinteressada.

En concret, s’han fet tallers de zumba (Alter Sport i Kambüa), ioga per a nadons (Gemma Estrada), cuina de Nadal (Pere Venturós, restaurant Terra de Berga) i tast de vins (Sílvia Culell). La campanya de tallers solidaris es va presentar amb una festa a Gironella amb la pallassa Trafàlgar i la il·lustradora Bernadette Cuxart.