Berga

Detenen ‘in fraganti’ un home de 33 anys que agredia sexualment una dona de 72 al centre de Berga

Detenen ‘in fraganti’ un home de 33 anys que agredia sexualment una dona de 72 al centre de Berga
Els fets van passar al carrer Gran Via de Berga, a l'alçada del número 42. MARC CANTURRI

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge a Berga un home de 33 anys que va agredir sexualment una dona de 72. Els fets van passar en un portal del carrer Gran Via, número 42, pels volts de 2/4 de 8 del vespre, segons han confirmat fonts policials a l’Aquí Berguedà.

Un testimoni va veure l’agressió i va avisar els Mossos. Els agents es van desplaçar al lloc dels fets i van trobar-hi l’agressor i la víctima. L’agressor va ser detingut i la víctima va ser traslladada a l’Hospital Sant Bernabé de Berga. L’agressor l’havia colpejat i arraconat en un dels portals del carrer Gran Via.

L’agressor no viu a la comarca. Els Mossos d’Esquadra saben que és de l’àrea metropolitana de Barcelona, però no tenen clar el lloc exacte de residència. Del que sí que hi ha constància és que l’home té antecedents per casos similars. Passarà a disposició judicial demà, dimarts.

Estic amb tu

agressió sexual Gran Via Mossos d'Esquadra

Comentaris