Empreses

Tres empreses berguedanes, entre els millors proveïdors de fotografies i vídeos per a casaments

Tres empreses berguedanes, entre els millors proveïdors de fotografies i vídeos per a casaments
Imatge d'un casament. JORDI GALERA PHOTOGRAPHY

Distincions per al Berguedà als Wedding Awards 2019, el guardó més prestigiós del món de les bodes. Des de fa sis anys, el portal web Bodas.net reconeix l’excel·lència de nombroses empreses del sector nupcial, partint de la base de les opinions dels usuaris que les contracten. Enguany, tres empreses del Berguedà han rebut el segell en la categoria de Fotografies i Vídeos, mentre que un proveïdor de Berga també ha estat distingit com una de les millors ofertes musicals.

Pel que fa a la fotografia i el vídeo, l’empresa Foto&Film de ProduccionsMC, situada als baixos del carrer Cervantes número 3, ha rebut el guardó per tercer any consecutiu. Els gironellencs de Parèntesis també han estat distingits en aquesta categoria, com també ho ha estat l’empresa de Berga Kike & Jud, ubicada al passeig de la Pau número 22. Pel que fa a la categoria musical, l’empresa de Berga Reber Events s’ha endut un dels 18 guardons que Bodas.net ha concedit als proveïdors de música.

Bodas.net és el lloc web líder mundial en l’àmbit nupcial. Cada any compta amb més de 5 milions d’opinions de parelles d’arreu del món i ha donat a conèixer un gran nombre de professionals i empreses. Les distincions que enguany han rebut quatre empreses de la comarca es basen exclusivament en les opinions i valoracions de les parelles que han contractat els seus serveis per organitzar el seu casament. En concret, es premia el 5% de les empreses que han obtingut més bones qualificacions d’entre les més de 43.000 que hi ha al portal.

Fes clic aquí per conèixer tots els guanyadors dels Wedding Awards 2019

Estic amb tu

bodes casaments Foto&Film Kike & Jud Parèntesis Grup ProduccionsMC Reber Events Wedding Awards

Comentaris