L’esplanada de davant de Menfis Berga ja no té contenidors

Adéu als contenidors del Menfis. S’han retirat aquesta setmana, tal com avisava una nota informativa enganxada a la soca d’un arbre de la zona des de feia dies.

El comunicat explica que l’àrea d’emergència més propera és a la zona dels 40 Pilans, sota el supermercat Lidl. La zona del Menfis havia de ser la ubicació d’una àrea d’emergència inicialment, però el Consell Comarcal va topar amb traves a l’hora d’expropiar alguns terrenys i ha acabat optant per fer-ne una a la zona dels 40 Pilans, a pocs metres de l’antiga discoteca.

Pel que fa als objectes voluminosos, la nota recorda que cal porta-los a la deixalleria del polígon de la Valldan o bé fer ús del sistema de recollida a domicili, trucant al 660.411.398.

En els darrers mesos, des de la posada en marxa del sistema de recollida porta a porta a la ciutat, l’esplanada de davant de l’antiga discoteca s’havia convertit en un autèntic abocador. Des d’aquesta tardor, ja no hi ha contenidors de rebuig, cartró i plàstics al carrer, i els contenidors que hi havia al Menfis permetien servien als detractors del sistema per desfer-se de la brossa sense reciclar.

A partir d’ara, les sancions per dipositar deixalles fora de les zones permeses podran ser de fins a 4.000 euros, segons anuncia la nota que s’ha penjat al Menfis.

WhatsApp Image 2019-03-06 at 12.30.06 (2)

X