Residus, Berga

L’esplanada de davant de Menfis Berga ja no té contenidors

L’esplanada de davant de Menfis Berga ja no té contenidors
La zona del Menfis, un espai lliure de deixalles des d'aquesta setmana. JAUME FÍGULS

Adéu als contenidors del Menfis. S’han retirat aquesta setmana, tal com avisava una nota informativa enganxada a la soca d’un arbre de la zona des de feia dies.

El comunicat explica que l’àrea d’emergència més propera és a la zona dels 40 Pilans, sota el supermercat Lidl. La zona del Menfis havia de ser la ubicació d’una àrea d’emergència inicialment, però el Consell Comarcal va topar amb traves a l’hora d’expropiar alguns terrenys i ha acabat optant per fer-ne una a la zona dels 40 Pilans, a pocs metres de l’antiga discoteca.

Pel que fa als objectes voluminosos, la nota recorda que cal porta-los a la deixalleria del polígon de la Valldan o bé fer ús del sistema de recollida a domicili, trucant al 660.411.398.

En els darrers mesos, des de la posada en marxa del sistema de recollida porta a porta a la ciutat, l’esplanada de davant de l’antiga discoteca s’havia convertit en un autèntic abocador. Des d’aquesta tardor, ja no hi ha contenidors de rebuig, cartró i plàstics al carrer, i els contenidors que hi havia al Menfis permetien servien als detractors del sistema per desfer-se de la brossa sense reciclar.

A partir d’ara, les sancions per dipositar deixalles fora de les zones permeses podran ser de fins a 4.000 euros, segons anuncia la nota que s’ha penjat al Menfis.

WhatsApp Image 2019-03-06 at 12.30.06 (2)

contenidors Menfis Menfis Berga Porta a porta

Estic amb tu

Comentaris