Berga

Presó per al segon acusat d’abusar sexualment d’una menor a la zona del Menfis de Berga

Presó per al segon acusat d’abusar sexualment d’una menor a la zona del Menfis de Berga

El jutge ha decretat presó per al segon implicat en l’abús sexual a una menor d’edat a la zona de l’antiga discoteca Menfis, de Berga. L’home, de 51 anys, és veí del Vendrell i va ser detingut divendres passat, dia 1 de març, al seu municipi de residència. Els Mossos el buscaven des del 20 de febrer, moment en el qual la víctima va denunciar uns fets que van passar un mes enrere, a mitjans de gener.

L’acusat va passar a disposició judicial el diumenge, dia 3 de març, i el jutge va decretar presó. L’altre implicat en l’abús, un jove de 26 anys, va ser detingut dies abans però el jutge el va deixar amb llibertat condicional amb mesures cautelars. Els Mossos d’Esquadra coneixien la identitat dels dos acusats des del primer moment, ja que la víctima i els agressors es coneixien.

El tercer cas de violència sexual que es coneix en pocs dies

El passat 17 de febrer  un home de 33 anys ja va ser detingut per una agressió sexual al mig del carrer a Berga. En aquest cas, l’agressor va atacar una dona de 72 anys al carrer Gran Via de la capital berguedana. El jutge va decretar presó provisional i sense fiança per a l’agressor pocs dies després.

El cap de setmana següent es va produir una nova agressió. Aquesta vegada a Gironella, on la nit de dissabte a diumenge, del 23 al 24 de febrer, un home de 35 anys va agredir sexualment una jove major d’edat a la zona de la biblioteca de Gironella.

Estic amb tu

abús sexual Menfis Berga

Comentaris