Residus, Puig-reig

L’àrea d’emergència de residus de Puig-reig queda calcinada

L’àrea d’emergència de residus de Puig-reig queda calcinada

Incident aparatós a Puig-reig. La matinada de divendres a dissabte l’àrea d’emergència de recollida de residus, situada a l’avinguda 1 d’Octubre, va quedar completament calcinada per causes que, a hores d’ara, es desconeixen. Per tal que, qui ho necessiti pugui llançar els residus sense esperar el dia de la recollida porta a porta, s’ha habilitat una zona de contenidors de totes les fraccions al costat de la cremada.

L’Ajuntament no té la certesa que hagi estat una bretolada o un simple incident. Per això, demana que, si algú té alguna informació que pugui aclarir els fets, la faci arribar al consistori el més aviat possible. “En el cas que hagi sigut una bretolada, som conscients que, qui l’hagi provocat no ho posarà de manifest. Però si ha estat una acció involuntària (com podria ser, per exemple, un abocament de cendres suposadament apagades d’una estufa o llar de foc), agrairíem a qui ho ha fet, tingui la decència i la valentia de comunicar-ho”, expliquen en un comunicat.

WhatsApp Image 2019-03-24 at 12.28.48

WhatsApp Image 2019-03-24 at 12.28.49 (1)

WhatsApp Image 2019-03-24 at 12.28.49

ajuntament de puig-reig Porta a porta Residus

Estic amb tu

Comentaris