La Patum 2019 no tindrà administradors solters

L’Ajuntament de Berga ja té quatre aspirants a administradors d’aquest any. La regidora de Patum, Mònica Garcia, ho va explicar a les comparses de la festa aquest divendres en la reunió ordinària del mes de març del Patronat. El termini per presentar sol·licituds estarà obert fins el 31 de març però, a hores d’ara, ja hi ha quatre parelles sol·licitants i, per tant, no s’obriran places a persones solteres que vulguin assumir el rol d’administrador.

Aquesta era una de les novetats de la Patum d’enguany. D’entrada es va obrir el període de presentació de parelles candidates però, si durant aquest temps no s’haguessin presentat quatre candidatures, s’obriria un període extraordinari perquè s’hi presentessin persones a títol individual.

La regidora Garcia ha celebrat “l’èxit de la campanya de promoció del paper dels administradors” i ha assegurat que “hem complert l’objectiu que teníem, que era tenir vuit administradors quan abans millor”. D’ara fins el dia 31 es poden seguir presentant aspirants. Si això passa, s’haurà de fer el procés de selecció per triar les quatre parelles que finalment assumiran les funcions.

X