Berga acull aquest dimecres el debat de candidats a presidir la Cambra de Comerç de Barcelona

Les oficines de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) acolliran aquest dimecres, 24 d’abril, a les 8 del vespre (20h), un debat entre els candidats a presidir la Cambra de Comerç de Barcelona.

Hi participaran Enric Crous, exdirector de Cacaolat i Damm; l’economista i advocat Ramon Masià; Carles Tusquets, president de Trea Capital i Banco Mediolanum a Espanya; Mònica Roca, de la candidatura d’empresaris independent que té el suport del Cercle Català de Negocis (CCN) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC); i Carol Daunert, portaveu de l’Associació 50a50.

El debat serà conduït pel periodista berguedà Xavier Gual, que també és membre de la junta de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà. És obert a tothom i, a banda, serà retransmès en diferit per Canal Taronja i la Xarxa de Televisions Locals l’endemà, dijous 25 d’abril.

El debat comptarà amb un bloc general, un apartat de repàs del programa electoral de cada candidat i una darrera part dedicada a parlar sobre possibles solucions a problemàtiques del comerç a les comarques de la Catalunya central.

Les eleccions per escollir qui presideix la Cambra de Comerç d’ara en endavant seran aquest maig. Hi pot votar qualsevol empresa, tant persones físiques com jurídiques, amb activitat econòmica a la demarcació de Barcelona. Els vots es poden emetre de forma telemàtica o bé presencialment.

El vot telemàtic es pot emetre entre el 2 i el 7 de maig a través de la plataforma que s’habilitarà als llocs web de les Cambres de Comerç d’arreu de Catalunya. El vot presencial es podrà efectuar el dia 8 de maig, de 10 del matí a 6 de la tarda a la seu de la Cambra de cada demarcació. A Berga, la Cambra té l’oficina al barri de la Font del Ros (carrer Rafael Casanova, 6).

X