Eleccions a la Pobla de Lillet: l’alcalde, Vicenç Linares, es mesura de nou amb Enric Pla, d’ERC

Batalla per convèncer el votant socialista a la Pobla de Lillet. El PSC desapareix del panorama electoral i aquesta vegada només hi haurà dues llistes: la de l’alcalde, Vicenç Linares, de Junts per Catalunya; i la del cap de l’oposició, Enric Pla, d’ERC.

Fa quatre anys, les eleccions van ser molt renyides. Linares va guanyar amb el 41% dels vots, però només va sumar 25 vots més que ERC. Els socialistes van recollir el 20% dels vots, uns 150. La clau d’aquests comicis serà precisament convèncer aquest centenar i mig de votants socialistes.

Fes clic aquí per veure les llistes electorals a la Pobla de Lillet

L’alcalde vol eixugar el deute

Vicenç Linares defensa que en els darrers anys ha reduït el deute a més de la meitat: dels més de 2,6 milions que es va trobar, ara n’hi ha 1,3. “M’empiparia que arribessin uns altres i espatllessin la feina d’aquests anys”.

Linares constata que l’any 2011 es va trobar un ajuntament “en eterna crisi” però que, poc a poc, “se’n va sortint”. D’aquest darrer mandat, en destaca la finalització del pavelló poliesportiu i les obres al Xalet del Catllaràs, que es podran fer gràcies a diverses subvencions supramunicipals.

L’oposició demana trasparència

ERC repeteix cap de llista. Es va quedar a pocs vots de guanyar les darreres eleccions i creu que té “la clau per canviar la Pobla”. Enric Pla reclama “més transparència, participació i manteniment del municipi”.

El partit ha sumat algunes incorporacions, però els primers llocs de la llista són gairebé els mateixos que fa quatre anys. El cap de llista té 41 anys, és pintor i ha treballat tota la vida a la Pobla de Lillet.

X